KIRIKKALE
25°
00:30

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi’nden Çanakkale Gezisi

Yahşihan Belediyesi, Mehmetçiğin yedi düvele karşı kahramanlık destanı yazdığı, bir devrin kapandığı yeni bir devrin başladığı Çanakkale’ye ücretsiz gezi düzenledi.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Çanakkale şehitliklerini, tarih kokan yerleri rehber eşliğinde gezen Yahşihanlı vatandaşlar Şehit Onbaşı Anıtı, Şahdere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Mehmetçiğe saygı Anıtı, 57. Alay şehitliği ve Conk Bayırı'nı ziyaret ettikten sonra Yahşihan'a döndüler. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihanlı hemşehrilerimizden gelen talep doğrultusunda düzenlediğimiz Çanakkale gezisine katılacak vatandaşlarımızı iki otobüsle ilçemizden uğurladık. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER 
Geziye yaklaşık 70 vatandaşımız katıldı. Amacımız; vatandaşlarımızın, atalarının vatanını korumak için şehit düştüğü toprakları görmesi, mezarlıklarını ziyaret ederek onlara dua etmesidir. Oldukça anlam ifade eden ve farklı duygular yaşatan bu tür gezileri önümüzdeki günlerde de devam ettirmeyi planlıyoruz.” dedi. Çanakkale Gezi organizasyonundan memnun kalan vatandaşlar gezi sonunda kendilerine bu imkânı sağlayan başta Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi, masa tenisinde başarılara doymuyor

İlginizi Çekebilir

Çocuklardan Osman amca sevgisi

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan vefa örneği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53150

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171